Ambulancekeuring » Livam B.V.
22020
page-template-default,page,page-id-22020,page-child,parent-pageid-21782,,select-theme-ver-2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Ambulancekeuring

Praktische keuringen voor zware beroepen
Livam B.V. Ambulancekeuring

U weet hoe het staat met de gezondheid van uw werknemer en kunt gericht actie ondernemen.

Met de keuring voor ambulancepersoneel (ambulancekeuring) signaleren we gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen. Werken op de ambulance brengt gezondheidsrisico’s en een zware emotionele belasting met zich mee. De (keurings)arts geeft advies en informatie om mogelijke risico’s te voorkomen.

Waarop keurt de arts tijdens de ambulancekeuring?

Tijdens de ambulancekeuring (ook gekend als ambulancepersoneelskeuring) test de (keurings)arts of de ambulancewerknemer de emotionele belasting van zijn functie aan kan. Daarom vult de ambulancewerknemer een vragenlijst in over zijn gezondheid.

De (keurings)arts test de ogen, het gehoor, de longfunctie, het bloed en de urine van de werknemer. Om de kans op infecties via patiënten te verkleinen checkt de (keurings)arts of de werknemer de juiste vaccinaties heeft gehad. Zo kan de (keurings)arts bij een ambulancekeuring eventuele gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen ontdekken.