Keuring Stralingswerker » Livam B.V.
22016
page-template-default,page,page-id-22016,page-child,parent-pageid-21782,,select-theme-ver-2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Keuring Stralingswerker

Livam B.V. Keuring Stralingswerker

U weet hoe het staat met de gezondheid van uw werknemer en kunt gericht actie ondernemen.

Met de stralingswerkerskeuring signaleren we gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen. Veroorzaakt door straling. Ze worden zich meer bewust van de risico’s en het belang van bescherming. Met als resultaat het terugdringen van blootstelling aan straling en het beperken van gezondheidsrisico’s.

Waarop keurt de arts tijdens de stralingswerkerskeuring?

Tijdens de stralingswerkerskeuring test de keuringsarts de ogen, het gehoor, en het bloed van de werknemer. Zo kan de (keurings)arts eventuele gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen ontdekken. Hierbij moeten aandoeningen worden uitgesloten die het gevolg zouden kunnen zijn van de blootstelling aan straling. Bijvoorbeeld leukemie, waarbij de aansprakelijkheid van de werkgever in het geding komt. Maar ook om aandoeningen uit te sluiten die het verwijderen van radioactief materiaal bij een ongeval in de weg staan. Denk aan radioactieve stoffen of besmetting van de huid.