Spoorwegkeuring » Livam B.V.
22029
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22029,page-child,parent-pageid-21782,,select-theme-ver-2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
 

Spoorwegkeuring

ERT, Bezoekers & Offshore

Werken op, aan of rondom het spoor brengt risico’s met zich mee. Belangrijk dus om te weten of een werknemer het werk zowel fysiek als mentaal aankan. Met de spoorwegkeuring test U of mensen geschikt zijn om hun werk veilig uit te voeren. Zo voldoet U aan de wettelijke eisen van de overheid en houdt Uuw mensen duurzaam en veilig inzetbaar.

Waar bestaat de spoorwegkeuring uit?

De spoorwegkeuring kan bestaan uit een medische gedeelte (MO) of een psychologische gedeelte (PO), of een combinatie van deze twee onderdelen.

  • Tijdens de medische (fysieke) keuring test de arts eisen die betrekking hebben op onder andere de visus, audiologie, cardiologie en diabetes. Kan de arts niet tot een uitspraak komen, dan wordt een beroep gedaan op de deskundigheid van de Polikliniek Mens en Arbeid (PMA).
  • Door middel van simulatie worden onder andere concentratie, reactievermogen en het lang kunnen vasthouden van de aandacht getest. Daarnaast zijn een interview met een psycholoog, een capaciteiten- en een persoonlijkheidstest onderdelen van het psychologische onderzoek.
  • Uitvoering vindt plaats op één van de volgende locaties: Rotterdam, Amsterdam, Den Bosch, Velsen-Noord, Utrecht of Zwolle.